• 8072471a shouji

Sådan udskiftes spolen af ​​PVC-kugleventil

Sluk først for vandventilen, og klargør en skruetrækker, håndtaget ved siden af ​​stilleskruen i retning mod uret for at tage ned, tage ned placeret til side for at undgå tab.Tag derefter det aktive håndtag af, og brug derefter en skruenøgle til at åbne spolens låg, tag spolen ud indeni, og køb derefter en spole af samme størrelse som spolen, og installer den derefter.Til sidst skal du bruge en skruenøgle til at montere dækslet på spolens bagside, og derefter fastgøre skruerne på håndtaget.
nyheder 9
1. Sådan repareres kugleventillækager
1. Når kugleventilen lækker, bør du først finde årsagen til kugleventilens utæthed og den specifikke placering af utætheden.Hvis årsagen til kugleventilens lækage og placeringen af ​​lækagen er forskellig, vil behandlingsmetoderne være forskellige, så vi skal fortsætte i henhold til kugleventilens faktiske situation.reparation.
2. Hvis det er fordi kugleventilens håndtag ikke er lukket ordentligt, kan kugleventilen ikke lukkes tæt, hvilket resulterer i vandlækage, så skal kugleventilens håndtag skilles ad, og så rettes håndtaget med en tang , og så monteres håndtaget tilbage.Lækageproblemet kan løses.
3. Hvis kugleventilens spole er rustet, og kugleventilen ikke kan lukkes tæt, hvilket resulterer i vandlækage, er det generelt vanskeligt at reparere.Du kan kun prøve at skille kugleventilen ad og derefter dryppe lidt vand i spolepositionen.smøre og se om det løser rustproblemet.Hvis problemet ikke kan løses, så kan du kun direkte udskifte en ny kugleventil af samme specifikation og model.
4. Hvis kugleventilen er blevet beskadiget, kan den kun udskiftes med en ny kugleventil direkte.Før du udskifter kugleventilen, skal du gå til en byggemarked eller købe en ny kugleventil af samme specifikation og model som den gamle kugleventil online.Hvis ejeren ikke selv ved, hvordan man udskifter kugleventilen, er det bedst at bede fagfolk om at komme for at hjælpe med at udskifte den, for at undgå problemer.
nyheder 10
2.Hvad er overvejelserne for vedligeholdelse af kugleventiler
1, før brug, kan du vaske røret og enheden med vand, så du kan slippe af med nogle resterende snavs, og vil ikke løbe ind i ventilhuset indeni, så fænomenet med skade på kugleventilen.Under normale omstændigheder vil i lukket tilstand stadig bære et vist tryk, så når ventilhuset er beskadiget eller skal serviceres, skal man lukke slusen og lukke afspærringsventilen først, hvilket vil frigive trykket i det indre hulrum og reducere forekomsten af ​​farlige ulykker.
2, hvis du har brug for at rense den indre tid for at være mere forsigtig, for ikke at bryde forseglingen, hvilket vil påvirke den samlede effekt, skal du fjerne den, du kan sætte den på et iøjnefaldende sted.Selvfølgelig skal geninstallation også være opmærksom på tidspunktet for fastgørelse, for at undgå at falde, for udskiftning er også tilfældet, alle kan først fiksere skruerne over flangen og derefter for at fikse andre møtrikker.
3, rengøring og vedligeholdelse, kan bruge nogle specielle opløsningsmidler, så vi skal være opmærksomme på, at denne væske ikke kan påvirke tilbehøret, ellers vil korrosionsfænomenet påvirke rørledningen og dermed påvirke mediet.Selvfølgelig vil forskellige medier i valget af rengøringsmiddel være forskellige, som gas, så kan du vælge benzin til at rense, rense støv, olie og snavs på toppen for at håndtere rent.


Indlægstid: 29. december 2022