• 8072471a shouji

Hvad er fordelene ved plastikhaner?Er plastikhaner giftige?

Plasthaner er generelt lavet af PVC, ABS, PP og andre materialer gennem masseproduktion af forme, med rige farver, smukke former, anti-aging, korrosionsbestandighed, højtryksbestandighed og ikke-giftige og smagløse egenskaber.

Hvad er fordelene ved plastikhaner?Er plastikhaner giftige?

Plasthaner er generelt lavet af PVC, ABS, PP og andre materialer gennem masseproduktion af forme, med rige farver, smukke former, anti-aging, korrosionsbestandighed, højtryksbestandighed, giftfri og smagløs.I forhold til andre materialer, som en ny type miljøvenligt produkt, er plastikhaner lette, skalafrie, rustfrie, smagløse, billige og nemme at konstruere, og de er meget udbredte i byggeri, industri, landbrug, kemisk industri, og husholdningskøkken, badeværelse, altan mv.

Den forbedrede struktur af plastikhanen har hovedsageligt et ventilhus og en kontakt lavet af samme farve.Mindst et af ventilhusene eller kontakten har en dekorativ blokstruktur.Den dekorative ring og den dekorative blokfarve og ventilhus og kontaktens farve er også forskellige.Dekorativ struktur gør den nye plastikhane både praktisk og smuk, hvilket i høj grad beriger armaturets stil for at imødekomme moderne menneskers personlige behov.

Hvad er fordelene ved plastikhaner?

1. Plasthanen er rig på form og farve og har god dekoration og funktionalitet.

2. Plasthanen har fremragende kemiske egenskaber og elektriske isoleringsegenskaber, god varmebestandighed, ingen deformation og er ikke let at ridse.

3. Plasthanen har god slagfasthed og god dimensionsstabilitet og er giftfri og smagløs, miljøvenlig og sund.

4. Plasthanen er sej, har lav vandabsorption, korrosionsbestandighed, enkel installation og er holdbar.

Er plastikhaner giftige?

De fleste af plastikhanerne på markedet er lavet af ABS-plast.Som et nyt materiale kombinerer ABS-plast de fremragende egenskaber fra andre plastmaterialer såsom PS, SAN, BS osv., og har fremragende mekaniske egenskaber såsom sejhed, hårdhed og stivhed.Giftig og smagløs, god elektrisk isoleringsevne.Derfor er plastikhanen ugiftig, et meget godt miljøsikkerhedsprodukt, og forbrugerne behøver ikke at bekymre sig for meget om, at brugen af ​​plastikhaner bliver forgiftet.

Selvom plastikhaner er lugtfri og ikke-giftige, er nogle producenter på markedet drevet af interesser og overtræder professionel etik og tilføjer stoffer, der er skadelige for den menneskelige krop i plast for at reducere omkostningerne.

Derfor skal forbrugerne først identificere mærket, når de køber plastikhaner.Et godt armaturmærke er mere sikkert i kvalitet og eftersalg;tjek samtidig om overfladen på plastikhanen er glat og sart, om plastiklugten er for stærk, og om håndtagets rotation er fleksibel osv., vær forsigtig og forsigtig Vælg kvalificerede plastikhaner.

HONGKEValve har specialiseret sig i produktion af PVC-kugleventiler og plastikhaner i 13 år og har eksportlicenser af høj kvalitet.Kvaliteten tåler tidens tand.Send en forespørgsel og få gratis prøver til kvalitetskontrol!


Indlægstid: 06-06-2022